2011. december 27., kedd

Főoldal

Szeretném ezen a blogon keresztül  megosztani azokat az információkat, melyek a weboldalra (www.szivarvanyetkezes.hu) nem kerülnek fel a "szivárvány" étkezéssel, az ételek energetikai rendszerével, szervezetünkre, testünkre gyakorolt jótékony hatásával kapcsolatosan.


 
Miért szivárvány étkezés és mi a mondanivalója a weboldalnak és a blognak:

Testünk működéséhez szükséges energiájának egy részét a táplálékon keresztül kapja meg. Ezért nagyon fontos, hogy az a táplálék igazán energiadús, tiszta, lehetőleg méreganyagoktól mentes legyen (ami manapság igen nehéz). A zöldségekben és gyümölcsökben található ásványi anyagok, vitaminok, fitokémiai anyagok tartalmazzák mindazt az információt, fényt, energiát, melyre testünknek szüksége van, s melyet javára válva hasznosítani tud.

A jelenlegi működő élelmiszeripari rendszerben azonban a táplálék tápanyag és vitamintartalma sajnos nem az elsődleges szempont. Ezért, ahhoz, hogy jó vagy jobb minőségű tápanyaghoz juttassuk szervezetünket - érdemes elhagyni a félkész és kész ételeket, konzerveket, tartósítóval dúsított, és hozzáadott szintetikus anyagokat tartalmazó élelmiszereket.

Az otthon, friss alapanyagokból készített ételek már nem tartalmaznak hozzáadott ízfokozókat, ha nem akarjuk, nem tartalmaznak színező anyagokat, tartósítószert, adalékanyagot pluszban.

A zöldségek, gyümölcsök, hüvelyesek, magok, diófélék, "zöldek" - azaz a zöldségek levelei - rengeteg vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet és hasznos anyagot tartalmaznak, melyre szervezetünknek szüksége van. És információt. És fényt. És szeretetet. És energiát.
A tudomány számára is kezd egyre inkább megfoghatóvá, kézzel foghatóvá és mérhetővé válni mindez. Az, hogy az élelem nem csak ásványi anyagok, vitaminok, nyomelemek sokasága, hanem valami PLUSZ. Amit a klorofill, a hatóanyag, az antioxidáns, stb tartalmaz.

Kutatják már a zöldségek és gyümölcsök microDNS-ének hatását szervezetünkre, DNS-ünkre, a zöldségek és gyümölcsök DNS módosító hatását. Hogy érthetővé, megfoghatóvá tegyék számunkra.

És hogy miért szivárvány?
Mert a Földön lévő tudatszint, rezgéstartomány, energiarendszer - ami változóban van -, nevezzük bárhogy egy látható intervallumban jelenik meg. Ez a spektrum pedig a szivárvány színeiben is megtalálható. Az élet a Földön (zöldségek, gyümölcsök, állatok és egy élőlények)- fizikai és energetikai szinten - ugyanazzal a rezgéstartománnyal bír, mint ami a szivárvány színeiben, energetikai rendszerünkben is megtalálható. Hisz csak ott tudunk élni, ahol az életkörülmények minden szinten megteremtődtek.



Szivárvány étkezés

A SZIVÁRVÁNY ÉTKEZÉS az ételek és energetikai rendszerünk közötti kapcsolatot mutatja be a színek, formák, rezgések világából.
Hogyan tudjuk energetikai rendszerünket táplálni energetika, rezgés szintjén az ételekkel. Gyümölcsökkel, zöldségekkel, zöldekkel.

Sokan megkérdezték már, hogy miért és hogyan hatnak a gyógynövények, miért gyógyítanak az ételek, zöldségek, gyümölcsök. Ennek magyarázatára eddig tudományos, kémiai válaszokat adtunk, hogy ez és ez a hatóanyag, itt és így hat, ezt és ezt teszi a szervvel. 


A SZIVÁRVÁNY ÉTKEZÉS ezen túlmenve az ételek energetikai rendszerével foglalkozik, az ételek, színek, tápanyagok, ásványi és nyomelemek, vitaminok, zsírok, olajok, stb.  energetikai minőségének hatásaival energetikai rendszerünkre, mely szerveinket gyógyítja.
  


Energetikailag ételeink, a minket körülvevő természet mindazt a színt - és így rezgést tartalmazza tápanyagokban, vitaminokban, ásványi anyagokban, esszenciális zsírsavakban mikro- és makroelemekben, szénhidrát formájában amelyet csakráinkban hordozunk, s melyekre szükségünk van az egészséges testünkhöz és szellemünkhöz.
 
Nem is gondolnánk, hogy az eliparosodott, nagyüzemi termelésben használt finomított élelmiszerek (cukor, liszt), adalékanyagok, a termelésben használt kémiai tartósítószerek, növényvédő szerek mennyire lerombolnak minket energetikailag és hangulatilag.
Ha a szervezet nem kapja meg azt az élő rezgést, amire szüksége van a természetből, akkor elhangolódik. S ez az elhangolódás okozza szerveink megbetegedését és érzelmeink, gondolataink változását.
 Mindez azonban ÉLŐ ÉTELEK fogyasztásával, érzelmeink, gondolataink tisztításával helyrehozható.
 
 
A SZIVÁRVÁNY ÉTKEZÉS az ételek csakráinkra (s így szerveinkre) gyakorolt tisztító, energetizáló vagy leterhelő hatásával  foglalkozik.

 Az ételek színe, formája és hatóanyagainak színe és kötéseiknek formája energetikailag aktiválja csakráinkat, tudatunkat, szerveinket is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése